دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

معرفی یک آنتن کم مصرف و کوچک ویژه شبکه‌های موبایل


جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹:۰۰


شرکت فرانسوی “آلکاتل- لوسن” در نمایشگاه کنگره جهانی موبایل در بارسلونای اسپانیا نوعی آنتن رادیویی مکعبی شکل کوچک را معرفی می‌کند که می‌تواند تحولی در شبکه‌ها و آنتن‌های موبایل ایجاد کند.

وایمکس نیوز - نمایشگاه بین‌المللی “کنگره جهانی موبایل” (MWC 2011) همانند سال‌های گذشته از 14 تا 17 فوریه در شهر بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود.

امسال در این کنگره بین‌المللی، شرکت فرانسوی “آلکاتل- لوسن” به اپراتورهای موبایل ابزاری را معرفی خواهد کرد که در آینده ای نزدیک می‌تواند جایگزین برج‌های رادیویی پر مصرف ویژه شبکه‌های موبایل شود.

این آنتن جدید که Radio Light نام دارد یک مکعب کوچک 300 گرمی است که مجهز به یک تراشه محصول شرکت Freescale است.

این تراشه از سیستم جدیدی برخوردار است که یک ایستگاه رادیویی با مصرف انرژی بسیار پایین را عرضه می‌کند.

با استفاده از این آنتن مکعبی، اپراتورها می‌توانند در فضاهایی که تاکنون امکان نصب آنتن در آنها وجود نداشت شبکه‌های بی سیم را وارد کنند و به علاوه از مصرف انرژی شبکه‌های خود تا حد قابل ملاحظه ای بکاهند.

مسوول فعالیت‌های بی سیم این شرکت فرانسوی در این خصوص توضیح داد: تا سال 2015 سه میلیون ایستگاه برج رادیویی در سراسر دنیا وجود خواهند داشت که هر یک از آنها هزاران وات انرژی مصرف می‌کنند.

وی افزود: این ایستگاه جدید رادیویی که با شبکه‌های مختلف موبایل از نسل دوم تا نسل چهارم سازگار است می‌تواند به طور همزمان از چندین استاندارد مختلف حمایت کند. سه نکته منفی برای ایستگاه‌های فعلی وجود دارند به طوری که این ایستگاه‌های رادیویی انرژی بسیار زیادی مصرف می‌کنند، در بخش وسیعی از دنیا امکان نصب آنها وجود ندارد و برای راه اندازی آنها به برج‌های بسیار زشتی نیاز است که چشم‌انداز منطقه را خراب می‌کنند.

براساس گزارش eWeek، این درحالی است که Radio Light تنها دو وات انرژی مصرف می‌کند، می‌تواند به راحتی در همه جا نصب شود و تنها به منبع انرژی و یک کابل اتصال نیاز دارد. این آنتن‌های جدید می‌توانند در همان محلی که نصب شده‌اند برای سازگاری با استانداردهای جدیدی مثل نسل چهارم به روز شوند.

در حال حاضر سه اپراتور “اورنج” فرانسه، “ویریزون” آمریکا و “چاینا موبایل” چین فاز آزمایش این محصول را آغاز کرده اند که پس از این آزمایش‌ها نمونه‌های آزمایشی اولیه ای در نیمه دوم سال جاری عرضه می‌شوند. به علاوه Freescale شرکت “اچ. پی” نیز از شرکای بخش فنی این پروژه است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو